Design

Smart design

Vi erbjuder en lång rad tjänster för dig som är sugen på att bygga ett nytt företag eller organisation med en ny identitet från grunden, men även för dig som redan har etablerat dig och som letar efter förnyelse eller utveckling. Vi hjälper dig genom hela processen, från vag idé till skräddarsydda paket där det kan ingå logga, grafisk profil, hemsida, tryckmaterial och marknadsföring. Vi sätter kvalitet framför allt annat. Som vår kund kan du räkna med att få skräddarsydda lösningar oavsett om det gäller design, profilering eller kampanj.

Visuell identitet

En grafisk profil signalerar din identitet till omvärlden. Den beskriver färg och form för ditt företag men täcker även in företeelser som kanske inte alla tänker på, såsom vilket typsnitt du vill ha eller vilken tjocklek du vill ha på ditt brevpapper (80 gram, såklart). Hursomhelst kan vi hjälpa dig om du sitter fast någonstans. Oavsett om du har en vag idé om vad du vill stå för eller om du redan har en klar bild över vem du vill vara så ordnar vi med allt du behöver för att ge substans till dina idéer.

Se vår portfolio

Logotyp

Alla vet vad en logotyp är, men kanske inte hur viktig den är. Det är den som kommer vara din huvudsakliga association, ditt ansikte utåt och ditt första intryck. Därför är det inte konstigt att ägna sig lite extra åt att se till att fasaden är om inte putsad och städad så är den lik dig, vilket är det viktigaste.

Se vår portfolio

Animation och video

Oavsett om du har filmat videomaterial som du behöver klippa ihop eller om du vill att vi ska rita eller animera från början så bör det inte vara några problem. I vår portfolio kan du se exempel på de animationer vi redan gjort.

Se vår portfolio

Illustration

Vi kan rita också! Behöver du fina illustrationer på din webbsida eller kanske några snygga diagram i din presentation så är det bara att fråga oss. Vi arbetar antingen på papper eller i något häftigt program som Illustrator eller Photoshop.

Se vår portfolio

Grafisk formgivning

Vi formger det mesta av tryck- eller grafikmaterialet som behövs i din verksamhet: powerpoint-presentationer, broschyrer, rapporter, affischer, webbpublikationer. Vi klarar allt ifrån pyttesmå visitkort till gigantisk väggreklam, det är bara att fråga.

Se vår portfolio

Webb och UI/UX

Vi kan både designa och utveckla din hemsida – ditt ansikte utåt i den virtuella världen. Vi kan antingen göra en hemsida som du kan uppdatera själv, eller så kan vi ta hand om dina uppdateringar, hosting och drift om du hellre vill ägna tid åt din primära verksamhet. Vi arbetar med flera olika teknologier och publiceringsverktyg och väljer ut de som passar bäst för just ditt webbprojekt.

Se vår portfolio